Aankoopmakelaar

Aankoop

Op zoek naar een woning wordt één ding duidelijk: het gaat om meer dan een stapel stenen. Of het nu je eerste eigen voordeursleutel wordt of een volgende, het draait uiteindelijk om één ding: je bent op zoek naar de woning die bij jou past, bij jouw situatie en woonwensen. Misschien werk je aan huis, heb je ruimte nodig voor hobby's en kinderen, zoek je een tuin om in te rommelen of juist te relaxen. Wij zoeken met jouw wensen en verwachtingen op ons netvlies. Uiteindelijk vinden we het pand en de plek waar je met plezier zal wonen.

 

Zoekopdracht 

Maar waar vindt je dat bijzondere huis, appartement of studio in het grote aanbod? Is je tijd wellicht beperkt, dan is een zoekopdracht een uitkomst. Wij zoeken de woningen die passen bij jouw wensen. Niks geen tegenvallende bezichtigingen dus. Altijd een serieus en passend voorstel. Wij gaan voor de beste match met jouw wensen. 

Is de keuze eenmaal gevallen, dan begeleiden wij je bij de aankoop en maken alles rond. Jij beslist over jouw droomhuis, wij maken de overdracht in orde zodat je bij de notaris de handtekening kunt zetten.

 

Vaste prijs 

Bij groot Makelaar betaal je als courtage geen percentage over de aankoopsom. We rekenen voor onze dienstverlening een vast tarief van € 1.500 (incl. BTW). Daarmee bespaar je al snel een serieus bedrag. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent. 

 

Hypotheekadvies 

Heb je behoefte aan een onafhankelijk advies voor de beste hypotheek en woonverzekering? De collega's van Groot Verzekeringen helpen graag en geheel vrijblijvend. Onze hypotheekadviseurs zetten de mogelijkheden op een rij en de maandlasten naast elkaar. Laat het gerust aan de specialisten over. De zoektocht naar en de aankoop van een woning is al spannend genoeg. 

Neem contact met ons op